Indkøbskurv
0
0,00 kr.
Ved bestilling gemmes der ingen data fra kunderne. Så snart en bestilling er betalt (se kalender for ledige tider) oprettes en aftale i kalenderen, og alle oplysninger slettes derefter.
Det betyder også at i skal oplyse de samme ting ved hver bestilling